El foc que uneix el món per a la protecció dels Rius Sant

El propòsit del Kiva Kumbha Mela és unificar les cultures ancestrals del món en una dansa, cant i oració per a la protecció dels Rius Sants. Amb aquestes dues cerimònies que comencen amb la Kiva a través de la qual Roots of the Earth ha unit les tradicions, i la cerimònia de Kumbha Mela (una peregrinació a un riu sagrat) renarà el llegat de les tradicions ancestrals. La intenció és retornar l’ordre original que manté la vida i la Terra en harmonia. Es tracta d’un acte de fe i purificació per generar un canvi a tot el món.

Els ancians viatjaran d’Occident a Orient per representar les cultures ancestrals d’Abya Yala (Amèrica), amb les seves tradicions i herència buscaran la unificació de les comunitats originals del món i es trobaran amb els sadhus (savis de la Est) que ja han predit aquesta trobada que reunirà més de 40 milions de persones al voltant de la natura i l’espiritualitat. Amb aquesta peregrinació del 10 de febrer a l’11 de març i la celebració del Kiva (del 14 al 17 de febrer de 2019) compartirem el Foc i la Pregària, i junts demanarem i farem un pla d’acció per a la protecció dels Rius Sants amb un propòsit d’unitat.

Comparte el amor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.