A la trobada, que s’inscriu dins del programa internacional d’extensió del VIII Fòrum Social Panamazònic, Enginyeria Sense Fronteres avaluarà els impactes entre la mineria i el canvi climàtic i desenvoluparà estratègies per respondre a les amenaces a la Panamazònia-Andina. Comptarà amb la participació de l’associació Imago Catalunya qui ens presentarà els principis de la bio-civilització per aprendre una nova essència de la nostra societat.

A Amèrica Llatina, la creixent demanda de recursos naturals, tals com els minerals, el petroli i altres matèries primeres i l’alt preu d’aquestes, ha suposat un increment de la presència d’indústries extractives al territori, la qual cosa compromet la sostenibilitat del medi ambient, l’equitat, la justícia social i el respecte als drets humans. L’Amazònia forma un territori inèdit de lluites i resistències enfront de les múltiples crisis dels models ètics, organitzacionals, socials i polítics dominants.

Els moviments socials, les organitzacions indígenes, la societat civil de Panamazonia – Andina i l’acadèmia es reuneixen aquest 29 d’abril VIII Fòrum Social Panamazònico a Tarapoto, Perú per articular propostes i orientar les seves accions als territoris soci-polítics.

Us esperem el pròxim dissabte 29 d’abril a les 16.30 a la Seu d’Enginyeria Sense Fronteres (c/Múrcia 24, Baixos, Barcelona <M> Navas

Comparte el amor

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.