Com ja és tradició a Caldes d’Estrac,  se celebrarà Fira d’Entitats amb les seves parades de llibres i roses, on les entitats i associacions locals mostraran a la població totes les activitats i propostes culturals i esportives que organitzen.

Desde Biocivilització estarem amb el nostre stand on podràs trobar el nostre llibre ”Biocivilització en Marxa!” i ”Construim Biocivilització”, des del que reflexionem en torn a la construcció d’una societat sostenible amb l’ecosistema i respectuosa amb totes les formes de vida.

”Biocivilización destaca la esencia del floreciente paradigma de convivencia planetaria, en el “cuidado” de la RED DE LA VIDA, de la que hacen parte de manera interrelacionada e interdependiente todos los seres vivos: humanos, animales, naturaleza, al igual que la Tierra, como ente igualmente vivo y única casa de todas las especies, incluida la humana. Los escritos que conforman este libro buscan aportar, desde una perspectiva Biocivilizatoria, otro paradigma de convivencia planetaria: ¿Con qué ética?, ¿con qué economía? y ¿con qué estructura de poder? Estas son las preguntas planteadas en el marco del taller “Caminos y des-caminos para una Biocivilización” (Río de Janeiro).
Algunos de los participantes del Seminario Internacional de Con¬vivencia Planetaria: Construimos Biocivilización, que se realiza de manera bianual en la ciudad de Barcelona (http://biocivilizacion.org ) escriben en este libro sus reflexiones con la ilusión de seguir sumando esfuerzos y pasos en la construcción de ese otro nuevo modelo de convivencia planetaria. Ellos son: Francisco “Chico” Whitaquer (FSM), Juan Carlos Monedero (15-M), Pedro Burruezo (Biocultu¬ra), Giacomo D’Alisa (Decrecimiento), Sandra Campos (Imago), Pedro Santana Rodríguez (Sur), Josep Puig i Boix (Día de la Tierra) y Germán Pelayo (Foro Democrático Mundial).

 

Des de les 10h i fins les 14h, l’esplanada de Can Muntanyà serà l’escenari principal on es desenvoluparan totes les activitats del dia del llibre i la rosa. Així mateix, les diferents entitats organitzen activitats i exhibicions per tal que tots puguem gaudir-ne, com tallers de manualitats, presentacions de llibres, exhibició de diversos esports (patinatge, aikido, demostració de paissatge de bonsais…). Les activitats es duran a terme entre les 10:30h i les 12h del matí.

A les 12h s’ha programat una hora del conte entre la Biblioteca Municipal Can Milans i la Fundació Palau. Just després s’obrirà el micro de l’escenari a totes les persones que vulguin llegir textos o recitar poemes, en el marc de l’Any Palau, l’Any Pedrolo o qualsevol text que desitgin compartir. Després hi haurà lectura teatralitzada a càrrec del grup de teatre jove.

Les parades de llibres i de roses dels centres educatius i d’altres entitats envairan els carrers del poble.

La jornada arribarà al seu clímax amb una esplendida fideuada popular, a càrrec de la Paella Viatgera, organitzada per Amics del TeatreEls tiquets es podran comprar  a la planta baixa de l’Ajuntament. El preu del tiquet serà de 7,50€ per als membres d’entitats i de 9€ per a tota la resta.

 

 

 

Comparte el amor

Fecha

Ubicación

Caldes d'Estrac
Caldes d'Estrac (Catalunya)

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.