Dissabte  2.06.2018

21.00 a 22.00hs

Replà de Can Montanyà, Caldes d’Estrac

Burruezo & Medievalia Camerata

Dervishes & Troubadours

La Música de les Tres Cultures

 

 

Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega, de la mà de la Medievalia Camerata, ens proposen un concert en el qual recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Principalment, peces morisques, joies sefardites cantades en “ladino”, cançons dedicades a místics de la cristiandat… i alguna cançó trovadoresca d’aires/arrels medievals… Tot amb una interpretació nova, bella, trencadora.

Cançons com “Allahouma”, “El rei de Franzia”, “Aman Aman”, “Morenika”, “Quli”, “El meu cavaller”… en català, castellà, àrab… ens regalen les oïdes sota una nova perspectiva que conjumina el prisma contemporani i l’arrel medieval. Algunes d’aquestes cançons formen part del nou disc d’en Burruezo, amb Kanaan, Ortega i altres músics i convidats, disc que ha vist la llum aquesta primavera i que porta per títol “Dervishes & Troubadours”.

Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola d’Algèria, arxillaüt, dulzimel, percussions

Maia Kanaan, viola, veu

Jordi Ortega, violoncel

Fitxa concert

Comparte el amor

Fecha

Ubicación


caldes d'estrac ()

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.