Aquest any es farà una Trobada de pràctiques i experiències compartides. Cada col·lectiu proposarà un exercici breu per tal que els participants puguin vivenciar-lo. Al final hi haurà un temps per tal d’intercanviar i debatir en base a les experiències que hem tingut. Per tant, en aquest cas, serà una tarda participativa i interactiva.

Les trobades d’espiritualitat i no-violència volen fomentar la concòrdia dintre de la diversitat espiritual i posen la no-violència com a marc de convivència i relació entre persones i col·lectius. Les diferències d’idees i creences s’esfumen a mida que anem aprofundint en nosaltres mateixos. En la experiència interna anem arribant a llocs comuns que formen part de tot ésser humà. En la cerca d’aquests espais profunds tothom es va trobant amb experiències similars que, només després, són “traduïdes” o explicades segons la pròpia cultura o la creença personal.

Els col·lectius participants seran:

T’esperem, l’entrada és lliure.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.