El dia dissabte 18 de febrer es va dur a terme el primer taller “El camí de les granotes”, A la biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori de Sant Cugat del Vallès, on es van reunir 11 nens i nenes que a partir de la reflexió d’un conte, van desenvolupar les seves habilitats en papiroflèxia. Junts van realitzar un joc on van implementar els valors de respecte, solidaritat, col·laboració amb la cura de la vida i el planeta.

Taller “El camí de les granotes”

Tallers adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys per treballar, a partir de la papiroflèxia com a instrument d’animació lúdic, els valors de la cooperació, del respecte a la diversitat i el medi ambient. En paral·lel als tallers ens agradaria fer sessions amb els mestres per intercanviar idees de com fer avançar les idees de biocivilització a l’aula, com treballar-ho amb els nens i nenes.

Objectius :

  • ENTENDRE Fer consciència que el nostre planeta és limitat –com el pou de les granotes- .
  • TENIR CURA Adonar-se de la nostra responsabilitat de tenir cura de l’ambient i del món.
  • FER PINYA i TREBALLAR JUNTS Practicar valors socials clau com la solidaritat i la cooperació que simplifiquen la tasca de  ser responsables dels nostres actes i contribuir a millorar i cuidar del nostre món.

El taller combina “xerrada” a través d’un conte i les reflexions que el conte suscita als nens i nenes. Un treball manual amb resultats bastant aparents pels nens i nenes (els agrada com queda la granota!), a partir de materials molt senzills i després un joc de taula abans de tancar amb una valoració per part dels mateixos nens i nens. Entenem que es tracta d’una dinàmica amena, en positiu.

Durada: 1 h i mitja.

El taller funciona amb grups de fins a 24 nens i nenes, impartit per dos monitors.

Profesional a cargo del taller: Jimena Uribe

 

 

 

 

 

 

 

Per sol·licitar aquesta activitat us podeu adreçar a:

Associació Imago

info@imagocatalunya.org

Tel. 622072483

Comparte el amor

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.